• Kedvezmény
  • Újszülött
Egy Darab Luffy Ábra Monkey D. Luffy Felszerelés Második DXF SC SCultures VI. 16CM PVC akciófigura Anime Játék Gyűjtemény Modell Ajándék

Egy Darab Luffy Ábra Monkey D. Luffy Felszerelés Második DXF SC SCultures VI. 16CM PVC akciófigura Anime Játék Gyűjtemény Modell Ajándék

 
HUF 3237.30
HUF 2751.00

Elérhetőség
Készleten


Egy Darab Luffy
Anyag : PVC
Méret : 16 CM
Állapot : 100%
NEM EREDETI
Ügyfélszolgálat :
Ha bármilyen probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfél serivce, mielőtt elmész nekünk nagative vagy netural visszajelzés. Igyekszünk a legjobb, hogy szolgálja az ön számára. Jó vásárlást!
Szállítás :
1. Mi lesz a hajó, a csomagot egy traking száma
3. Akkor a hajó a csomag belül 3-5 nap(az adott elem más lesz)
2. Ha azt szeretné, hogy megkapta a csomagot, gyorsabban lehet választani a kereskedelmi express(Szállítási díj lesz a számla.) Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alacsony le az expressz szállítási díjat.
Fizetés :
1.Fogadjuk el fizetési Alipay keresztül.
2.Mi lesz a hajó, a csomagot az alapértelmezés szerinti cím. Ha megváltoztatta a címet, kérjük, értesítsen minket, mielőtt a küldeményt.
3.Kérjük, győződjön meg róla, hogy olvassa el a teljes leírását, valamint elfogadja, hogy a tranzakció a vásárlás előtt.
Vissza :
1.Visszatérítés vagy repalcement kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a megkeresést követő 1 hét után a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az eredeti állapotában érkezett meg.
2.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje a visszaküldésre. A név, auctioni száma, valamint okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes elem requsted tartalmaznia kell minden origianl csomagolóanyagok.
3.Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta defetive. Abban az esetben, ha megfelelő repalcement nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj vissza nem téríthető.
4.Ha az elem található, nem a hibás, a tétel visszaküldi a vevőnek, a vevő költségére. Visszaadott elemek nélkül nyomon követési számot elutasításra kerül, majd vissza a feladónak. Vevő felelős Minden Vissza Postaköltséget, illetve a Szállítási költségeket. Vevő felelős a kiegészítő szállítási költségek elemeket, hogy visszatért megtagadta, vagy kézbesíthetetlen. Nem vállalunk semmilyen visszatér engedély nélkül számát, a dobozon vagy a címkén, hogy visszatért.


Az áru paraméterei

A nemek közötti:
Unisex
Méret:
18cm
Anyag:
PVC
Elem Típusa:
Modell
Márka Név:
KUMALAZY
Modell Száma:
JINBE
Az Animáció Forrás:
Japán
Katona Tartozékok:
Katona Késztermék
Állapot:
A-Raktáron
Változat Típus:
Első Kiadás
Korosztály:
> 6 éves
A téma:
Film & TV
Mfg Sorozat Száma:
Modell
Távirányító:
No
Méretek:
16 cm
Teljesítés Mértéke:
Késztermékek
Bábok Típus:
Modell
Figyelmeztetés:
NE TEGYE AZ APRÓ ALKATRÉSZEKET A SZÁJÁT
Árucikk Attribútum:
Perifériák

Jobban tetszik neked