• Kedvezmény
  • Újszülött
Jó Hatással 800Gausses Fül Mágneses Terápia Javítás Earcare Magok Matrica Fülészeti Fül Auriculotherapy Vakolat AcupunctureTherapy

Jó Hatással 800Gausses Fül Mágneses Terápia Javítás Earcare Magok Matrica Fülészeti Fül Auriculotherapy Vakolat AcupunctureTherapy

 
HUF 1887.30
HUF 1698.00

Elérhetőség
Készleten


Jó Hatással 800 Gausses Fül Mágneses Terápia Javítás Earcare Magok Matrica Fülészeti Fül Auriculotherapy Vakolat Acupuncture Therapy
Fül mag terápia, más néven fülészeti terápia, az elvein alapuló, Hagyományos Kínai Orvoslás, amely megállapítja, a fül, mint egy mikrokozmosz, a test. Fülészeti terápia használ pont a fül, valamint a kis kerek mag, amely szerényen ragasztva a területeken a külső fül, amely az ügyfél nyomja meg folyamán 3-4 nap, mint kiegészítő stimuláció a pontokat.
akupunktúra fotó
Fül Mag Terápia széles körben alkalmazott számos feltételek, beleértve a függőség kezelés, dohányzás abbahagyása, hangulati zavarok, elhízás, fájdalom, sokkal több. Néhány akupunktőrök csak kezelni a fül. Ez az egészségügyi rendszer kiemeli a holisztikus megközelítés, hogy a gyógyszert, a megközelítés, amely kezeli az egész ember. Az akupunktúrás pont található a fül segít szabályozni a test belső szerveit, struktúrák, funkciók.
Fülészeti terápia már régóta használják Kínában. Már említettük a leghíresebb ókori Kínai orvosi tankönyvek, "A Sárga Császár Klasszikus of Internal Medicine." A modern időkben, fülészeti terápia kimutatták, hogy serkenti a kiadás endorfinok, a szervezet saját érzem, jó vegyi anyagok.
akupunktúra fotó
Egy fül van egy bizonyos pont a fül, amely különleges értéket diagnózis és/vagy a kezelés. A legtöbb egy adott része a test, mint például a szervek & ízületek, míg néhány pontot adott, hogy bizonyos betegségek.
| Mi az előnye a Fülészeti Terápia?
Kényelmes, Természetes, Tű-ingyenes, Fájdalommentes.
Természetes & Fájdalommentes : Bár Fülészeti Terápia részvények sok közös jellemzői a hagyományos Akupunktúra, fájdalommentes eljárás, mivel a természet, hogy Fülészeti Kezelés nem hatol át a bőrön.
Egyszerű : A Fülészeti Terápia, diagnózis, valamint kezelési sokkal könnyebb. Fülészeti Diagnózis kínál egy nagyon egyszerű diagnosztikai módszer ellenőrzi a szín, forma, valamint az elektromos jel változások bizonyos fül pontot. Fülészeti Kezelés, másrészt, kezeli az ügyfelek egyszerűen, vetőmag -, valamint masszázs.
Hatályos : Bár Fülészeti Kezelés egyszerű, mégis bebizonyosodott, hogy nagyon hatékony, mind a diagnózis, kezelés.
Fülészeti Gyógyszer át számos előnye van az egyéb gyógyszereiről, mert az egyedi módszerek a diagnózis, kezelés. Fülészeti Gyógyszer..
használható diagnosztizálni különböző betegségek, beleértve a belső, ,, sebészeti feltételek
használható esztétikai célja, valamint az anti-aging
kiváló a depresszió, fájdalom, láz, szédülés, szédülés, illetve elszámolási az elme
| Miért a fül használható diagnózis a betegség kezelésére?
Fülészeti Terápia integrálja a Nyugat-Kínai elméletek egészségre, mint az egyensúly egyensúly.
A használata a fül alapuló, gazdag, több kapcsolatot, amelyet a központi idegrendszer. A forma, a test vetít ki a fület, majd minden pontja a test felel meg pont a fül. P. javasolt az elmélet a "fordított embrió." Ez az elmélet, nagyon könnyű megérteni, hogy miért olyan hatékony kezelésére, a betegségek, az egész testet azáltal, hogy egyszerűen serkenti a konkrét kérdést a füle.
Továbbá, az alapján, TCM, a fül úgy gondolják, hogy egy szoros kapcsolatot a tizenkét csatornák biztosítékok, valamint az a hely, ahol a meridiánok át, végül pedig az adatbázis minden egyes fül. Kezeli a fül serkentik a csatornák, valamint a biztosítékok, amelyek eredménye javul az egészségi állapot. Alapján a nyilvántartást az ősi Kínai orvosi könyvek, Fülészeti Terápia óta használják betegségek kezelésére Kínában körülbelül 2000 éve.
Fül magok apró pellet. Ezt a magot, hogy a hely, a fül, valamint az elhasználódott néhány napig.
Fülészeti kezelés általában fájdalommentes, mint az összes többi ügyesen akupunktúrás. Fül magok néha fájdalommentes, de alkalmanként egy adott pont a fül érzékeny lehet, így előfordulhat, hogy némi kellemetlenséget.
Fül Magjai lehetővé teszik a bővített stimuláció meridián pontokat. Egy-öt fül magok kerülnek minden fül. Fül mag kezelés három napig tart. A beteg eltávolítja a magok magukat, amikor a kezelési időszak teljes (megjegyzés : ha az irritáció fennáll, távolítsa el azonnal).
Lehet, hogy a beteg segítséget nyújt a hatékonyságát fül magok által végző egyéni masszázs, hogy a beültetett területen a kezelés ideje alatt. Ösztönözze a fül mag 3-5 alkalommal egy nap, amíg egy érzés, egy érzés, a forró vagy zsibbadás a helyszínen, a magokat.
......................................................................................................................
Fizetés :
Fizethetsz a megrendelés keresztül bármilyen módon , miután a kifizetés, akkor a hajó a csomagot a lehető leghamarabb.ha nem tudja fizetni a Siker érdekében,kérjük lépjen kapcsolatba velünk,
kívánom, hogy élvezzük az életet !
Szállítás :
Javasoljuk, használja a vatera piacterén normál szállítás, akkor a hajó, hogy ön szerint, amely a hajózás számára a legjobb az országban, mint Singapore post air mail, Hongkong post air mail, Svájci Posta air mail Svéd Posta, Hollandia,E-csomag, Malajzia Post.


Az áru paraméterei

Elem Típusa:
Masszázs & Relaxációs
Anyag:
Kompozit Anyag
Méret:
Small
Modell Száma:
sl800
Alkalmazás:
fül
Típus:
800 Gausses
Mennyiség:
100/DOBOZ

Jobban tetszik neked