• Kedvezmény
  • Újszülött
SUNYIK Szivárvány Láng Aura Titán Kvarc Kristály Klaszter Drusy Geode Drágakő Energia Gyógyító Példány Dekoráció

SUNYIK Szivárvány Láng Aura Titán Kvarc Kristály Klaszter Drusy Geode Drágakő Energia Gyógyító Példány Dekoráció

 
HUF 4047.30
HUF 3845.00

Elérhetőség
Készleten

Lehet, hogy mint Típusa : Szivárvány Láng Aura Titán Kvarc Kristály Klaszter Drusy Geode Drágakő Energia Gyógyító Példány Dekoráció Mérete Részletek(Kb) : 33x24x16mm-63x56x63mm Mennyiség : 1db Súly(Kb) : 95-188 Gramm/Db Anyag : Kristály Állapot : Új PS : A tényleges méretű, formájú kövek egy kicsit eltér egymástól. elküldjük az elemet, az véletlenszerű, kap egy olyan elem, amely hasonló a kép. FIGYELEM
A kép nem mutatja a tényleges méret, lásd a leírást a méret részleteket. Mindent megteszünk, hogy képviselje a kövek, ékszerek pontosan. Néha azért, mert a flash használják a fotózás, vagy nagyítja a képet, vagy beállítások a számítógép-monitorok ott lehetségesek kis eltérések a szín. Kapni fog egy hasonló, mint a képen.
Lépjen Velünk Kapcsolatba
Szívesen kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése. Az e-mail általában választ 24 órán belül, hétfőtől szombatig, illetve a lehető leghamarabb a hétvégén. Ha nem kap választ el az érvényességi időszakon belül, kérjük ellenőrizze a SPAM vagy TÖMEGES e-mail mezőbe a válasz.


Az áru paraméterei

Elem Típusa:
Ékszerek Packaging & Display
Termék Jellemzők:
Természetes
Anyag:
Kristály
Modell Száma:
V
Méret Részletek(Kb):
33x24x16mm-63x56x63mm
Mennyiség:
1db
Súly(Körülbelül):
95-188 Gramm/Db
Állapot:
Új

Jobban tetszik neked