• Kedvezmény
  • Újszülött
OkeyTech 5db 433Mhz ID46 PCF7941 Chip 3 Gomb Flip Összecsukható Távirányító Gombot A Peugeot 307 Partner Citroen Nem Groove CE0523

OkeyTech 5db 433Mhz ID46 PCF7941 Chip 3 Gomb Flip Összecsukható Távirányító Gombot A Peugeot 307 Partner Citroen Nem Groove CE0523

 
HUF 16740.00
HUF 12555.00

Elérhetőség
Készleten

A műanyag alkatrészeket szerelnek össze, hézagmentesen, amely kapcsolódik a középvonalon pedig úgy néz ki, nagyon tökéletes. A burkolat anyaga ABS anyag, a felület, magas keménységű, jó vegyi ellenálló, a hő, korrózió ellenállás, becsapódás erejét. Nincs semmilyen flash burr a borítón, a felület nagyon lapos, szép. A kulcs penge anyaga réz során a vákuum, a hő. Egyre inkább rugalmas, könnyen vágni. Gyártunk ez által nagy pontosságú marógép, valamint a mérete nagyon pontos. Nem újrahasznosítható anyag. A penge nem rozsdás, karcolás, másrészt összességében úgy néz ki, nemes .
Leírás : Itt felsorolt egy új, intelligens kulcs, 433 mhz-es Peugeot Autók. Ez a kulcs van, 433 mhz-es frekvencia. Kérjük, válassza ki a helyes az az autó. Meg kell, hogy a program a kulcsot a helyi képzett kereskedő/lakatos használata előtt.
Honnan tudom, hogy ez a kulcs alkalmas az autó? az eredeti kulcs az intelligens kulcs, az eredeti kulcs ugyanaz a gombok. az eredeti kulcs ugyanazon a frekvencián. Ha a fenti elemek meccs, rendben van, hogy vásárolni ezt a terméket.


Az áru paraméterei

Anyag Típusa:
távoli kulcs a Peugeot
Bankközi Rész Száma:
A Peugeot távoli kulcs 433/434 mhz-es Peugeot kulcs Citroen kulcs
Gyártó Cikkszám:
Flip a távoli kocsi kulcsot, 3 gomb Peugeot
A Többi Rész Száma:
Peugeot 307 Partner Citroen
R/C Funkció:
A
Testreszabási:
Igen
Ország/Régió Autó Gyártása:
Kína
Márka Név:
OkeyTech
Szín :
Fekete-Távirányító Gombot A Peugeot, PE-RK02A
Gombok:
3 Gomb Autó Távirányító Gomb
logó:
Nem ! Ha egyéb kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba
penge:
Vágatlan Üres Penge
Típus:
Peugeot 307
ALKALMAS:
Peugeot 307 Partner Citroen
Csomag:
1 darab autó kulcs shell
készítsen:
Van Gyári
Gyakorisága:
434MHz ID46 Chip
szállítás:
Ingyenes szállítás

Jobban tetszik neked