• Kedvezmény
  • Újszülött
0.1-2000MHz RF szélessávú erősítő szert 30dB alacsony zajszintű erősítő LNA Testület Modul

0.1-2000MHz RF szélessávú erősítő szert 30dB alacsony zajszintű erősítő LNA Testület Modul

 
HUF 1425.60
HUF 1355.00

Elérhetőség
Készleten

Jellemzők-Ez a termék széles frekvencia tartomány, magas nyereség, alacsony zajszint ábra -a termék alkalmazható különböző rf kap előtér -, illetve növeli a kommunikációs távolság -Használt Rövid hullám, FM rádió, távirányító, vevő, mint például kábel-TV jel erősítő kell, alacsony zajszint rf jel erősítés Előírások Mérete : 25*52 mm-es Átmérő vége : 5mm Color : green + arany Működési frekvencia : https : 0.1-2000 MHz-Erősítő szert : az F=0,1 MHz -, nyereség=32d B F=500 mhz, nyereség=31d B F=1000 MHz, nyereség=29d B F=1500 Mhz, nyereség=25d B F=2000 MHz, nyereség=20d B Maximális teljesítmény : https : +10d Bm (10m W) tápfeszültség : 6-12 VDC Rendszer impedancia : https : 50Ω Tippek : 1.Amikor működési frekvencia kisebb, mint 500 MHZ,ez hát a nyereség laposság, lehet, hogy kevesebb, mint 1d B után óvatos kiigazítás. Az alsó frekvencia a magasabb nyereség következetesség. 2.Erősítő működési frekvencia alsó határ alá bemeneti, illetve kimeneti kondenzátor, az alapértelmezett érték 0.1 u F, azon dolgozik, hogy 0,1 MHz-et. Növeli a bemeneti-kimeneti kapacitás megfelelően,meghosszabbítja a vágási frekvencia, például 10u F kapacitás dolgozhat, 5 KHz. 3.Ha a tápfeszültség változása 5-8 v, akkor lehet használni, mint egy változó nyereség erősítő, nyereséget növeli a növekedés a tápfeszültség, amely alkalmas rádiófrekvenciás kap front-end áramkör segítségével DA vezérlő tápfeszültség, hogy ellenőrizzék a nyereség az erősítő, automatikus erősítés vezérlés 4.Ha a tápfeszültség a 8-10 v, az alacsony frekvenciájú végén szerezni, akár 30 db, ebben az időben az erősítő alacsony zaj együttható pedig jó stabilitás. 5.Amikor a feszültség 12 v, eléri a maximális nyereség, az alacsony frekvenciájú végén nyereség 32.5 d B, Csomag tartalma : 1 DB X 0,1-2000 MHz RF Szélessávú Erősítő 30d B alacsony zajszintű LNA Szélessávú Modul Vevő
Kedves barátaim, ha a rendelés több, mint $5, a vatera piacterén nem engedi elküldeni a csomagot nem áll rendelkezésre követés információk szállítási módot (mint a China Post Rendes Kis Csomag Plusz, 4 PX Singapore Post-OM Pro). Ezért kérjük válasszon China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha a rendelése több, mint $5. Vagy pls ossza szét a rendet, akkor küldje több mint 2 parancsot, győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5 győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5, Oroszország kevesebb, mint $2. Kérjük, válassza ki China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha kell egy teljes követési adatokat. Köszönjük a támogatást!
Kedves barátom, azt állítják, magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.Köszönöm, hogy támogatja!


Az áru paraméterei

DIY Kellékek:
Elektromos
Modell Száma:
0.1-2000MHz
Márka Név:
diymore
Kimenet Típusa:
Pls csekk leírás

Jobban tetszik neked