• Kedvezmény
  • Újszülött
IIC I2C TB6612 Mosfet Léptető Motor Modul PCA9685 Szervo Vezető Pajzs Modul Az Arduino Robot PWM Uno Leonardo Helyére L293D

IIC I2C TB6612 Mosfet Léptető Motor Modul PCA9685 Szervo Vezető Pajzs Modul Az Arduino Robot PWM Uno Leonardo Helyére L293D

 
HUF 1479.60
HUF 1407.00

Elérhetőség
Készleten


Hogy a saját motoros buli a motor pajzs, valamint egy kitűnő minőségű motorok!
Az eredeti L293 D Motorshield kit az egyik legkedveltebb készletek, megtartottuk a gépjárművezetéshez, akár 4 DC motorok vagy 2 léptető motorok, de hozzá sok fejlesztések :
Ahelyett, hogy egy L293 D darlington sofőr, most már a TB6612 MOSFET vezető : 1,2 Egy per csatorna 3 A csúcs jelenlegi képesség. Ez is sokkal alacsonyabb feszültség esik át a motor, így több nyomaték ki az akkumulátort, s vannak beépített flyback diódák is.
Ahelyett, hogy egy kilincset, az Az Arduino van PWM csapok, van egy teljesen külön driver PWM chip a fedélzeten. Ez a chip kezeli a motor sebesség ellenőrzés több mint I2 C. Csak két csap (SDA & SCL) kötelesek vezetni a több motorok, mivel I2 C is csatlakoztatható bármely más I2 C eszközök, vagy pajzsot, hogy ugyanaz a csapok. Ezt is teszi, drop-in kompatibilis minden AZ Arduino, mint az Uno, Due, Leonardo pedig Mega R3.
Teljesen rakható kivitel : 5-cím-válasszuk a csapok azt jelenti, hogy akár 32 rakható pajzsok : ez 64 lépcső vagy 128 EGYENÁRAMÚ motorok! Mi a fenét lehetne csinálni azzal a sok lépcső? Fogalmam sincs, de ha valamit küldjön nekünk egy képet, mert az nem lenne szép, dicső projekt.
Tesztelt kompatibilis AZ Arduino UNO Leonardo, ADK/Mega R3 Miatt, tízezer éve a mi császár & Duemilanove. Működik Mega/ADK R2, korábban pedig a 2-vezetékes ugrókat.
A Csomag Tartalmazza :
1 x Motor/Léptető/Servo/Robot Pajzs az Arduino I2 C v2 Kit w/ PWM Vezető FELSŐ
Kedves barátaim, ha a rendelés több, mint $5, a vatera piacterén nem engedi elküldeni a csomagot nem áll rendelkezésre követés információk szállítási módot (mint a China Post Rendes Kis Csomag Plusz, 4 PX Singapore Post-OM Pro). Ezért kérjük válasszon China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha a rendelése több, mint $5. Vagy pls ossza szét a rendet, akkor küldje több mint 2 parancsot, győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5 győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5, Oroszország kevesebb, mint $2. Kérjük, válassza ki China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha kell egy teljes követési adatokat. Köszönjük a támogatást!
Kedves barátom, azt állítják, magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.Köszönöm, hogy támogatja!


Az áru paraméterei

DIY Kellékek:
Elektromos
Márka Név:
diymore
Modell Száma:
TB6612
Kimenet Típusa:
Pls csekk leírás

Jobban tetszik neked