• Kedvezmény
  • Újszülött
36V 72V JYQD_V7. 5 e motor vezető testület/a Hatalom nagy/Kis kötet/Magas ár-teljesítmény/

36V 72V JYQD_V7. 5 e motor vezető testület/a Hatalom nagy/Kis kötet/Magas ár-teljesítmény/

 
HUF 4860.00

Elérhetőség
Készleten

A termék jellemzői : üzemi feszültség : 36 v - 72 v üzemi áram : 15 év, vagy kevesebb meghajtó teljesítmény : 700 w vagy kevesebb sebesség szabályozó feszültség : 0 v 5 v PWM frekvencia fordulatszám-szabályozás : 1 KHZ - 10 KHZ munka hőmérséklet : - 40-85 ℃ munka páratartalom : 90% RH vagy kevesebb, méret : 63 MM széles 42.5 MM magas, 33 MM-es (kontroll, azt az oldalát hall 2.54 aljzat, a motor végén aljzat 3.96) Funkció leírás : (1) a kóros túlterhelés elleni védelem, valamint az aktuális védelmi funkció (2) zárva van-rotor védelmi funkció, motor start gombot belül 5 s nem védi ne azzal a feltétellel, hogy a normál forgási automatikusan kimenet, feladás port feszültség VR 0 v vagy megszünteti a védelem ereje közvetlenül újra feltöltsük. (3) a puha megváltoztatásának funkció ez a funkció, hogy megvédje a power cső, sok alkalmazások, valamint a hatása, motor, javítja az élettartam a meghajtó motor. (4) a funkció forgó sebesség impulzus kimeneti jel szerint a különböző mindkét kör a motor kimeneti impulzus-szám különböző. (5) lehetővé tette, hogy a funkció Megjegyzés : 6 cső teljesítmény nem csak a rövidzárlat, ha használt számított 60 w nem kell hozzá hűtőborda, több mint 60 w hozzá kell hűtőborda, nem hűtőborda meghajtó hatékonysága alacsonyabb, a magas hőmérséklet tartósan sérült! A terület hűtőborda attól függően, hogy az üzemi körülmény (javaslom a hűtés felület több, mint 200 négyzetméter cm)! Telepítése hűtőborda, amikor fontos megjegyezni, hogy a hátsó 6 MOS cső, szigetelés, szigetelés, majd meghajtó, lemez, a maradandó károsodások. Javaslat a szigetelés szeleteket, amikor mindkét oldalról a szigetelés szelet plusz hővezető Csomag tartalmazza : 1* JYQD_V7. 5 e motor vezető testület
Szállítás
Mielőtt a fizetés, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím megegyezik a címet szeretné, hogy a hajó. Orosz vevőnek kell írni a teljes nevét. Brazília vevőnek kell nyújtani nekünk az CNPJ száma CPF szám Után a teljes fizetés érkezik majd számolni, a elemet kell küldeni minél hamarabb. Általában a szállítási idő 15-40 nap . De Brazília többe fog kerülni nap, a szállítási határidő attól függ, hogy a vám-és post szállítás. A vám, adók, díjak, vagy a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licitálás/vásárlás.
Visszatérési Politika elkötelezettek Vagyunk, hogy önnek a lehető legjobb ügyfélszolgálat. Ha bármilyen okból elégedetlen a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig segíteni fog a gyors megoldás. Szeretnénk eldönteni, hogy probléma egy barátságos módon. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy elégedett a elemet. Ha bármilyen okból nem kíván visszatérni a tétel, lépjen velünk kapcsolatba, 14 napon belül, a szállítási időpontot. Csak a fel nem használt, a sértetlen, eredeti állapotban tétel lehet minősített vissza. Vevő felelős a szállítási díjat vissza.
Visszajelzés az A célunk nyújt kiváló minőségű termék, kellemes vásárlási élmény. Ha elégedett vagy a elemet, majd a szolgáltatás, kérem, hagyjon minket pozitív visszajelzést, 5 csillag arány. Kérjük, írjon nekünk, mielőtt elmegyek valami 1 vagy 2 nézettség, semleges, vagy negatív visszajelzés, vagy nyissa ki vita. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet, majd a törekvés, hogy megoldja a problémákat. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát. Köszönjük, hogy meglátogatta!


Az áru paraméterei

Modell Száma:
JYQD_V7.5E
Motor Típus:
dc motor

Jobban tetszik neked