• Kedvezmény
  • Újszülött
Hibrid Szervo Nema 23, zárt hurok léptető motor készlet 2 fázis 3.0 N. m 57 motor LC57H2100 a jeladó + Egyszerű Szervo Vezető LCDA257S

Hibrid Szervo Nema 23, zárt hurok léptető motor készlet 2 fázis 3.0 N. m 57 motor LC57H2100 a jeladó + Egyszerű Szervo Vezető LCDA257S

 
HUF 48810.60
HUF 37095.00

Elérhetőség
Készleten

Hibrid Szervo Nema 23, zárt hurok léptető motor készlet 2 fázis 3.0 N. m 57 motor LC57 H2100 a jeladó + Egyszerű Szervo Vezető LCDA257 S Rend a következőket tartalmazza 1 db * LCDA257 S léptető vezető 1 db * LC57 H2100 3 N.m léptető motor 1 db * Jeladó kábel
Motor Paraméter Modell : LC57 H2100 Fázis : 2 fázisú Léptető szög : 1.8 Motor hossza : 100mm+22mm Fázisú áram : 4.0 Forgó tehetetlenség : 720 Kódoló sor száma : 1000 PPR Méret : 57mmx57mm Nyomaték : 3 N.m Tengely átmérő : 8 mm-es Vázlatot, illetve szerelési méretei Motor kapcsolási rajz Vezető Paraméter Modell : LCDA257 S Fázis : 2 fázis Bemenet volatge : 20-50 VDC Bemeneti áram : csúcs jelenlegi 6 A (nem kell beállított, automatikus hozzárendelése) Alpontok tartomány : 400-51200ppr Jel feszültség : 5 V-os (12 V illetve 24 V-os ellenállás kell) Impulzus formájában : az Impulzus+irány(alapérték) / dupla paulse(opció) Impulzus szélesség : több mint 2,5 minket Alrm kimenet : támogatás Impulzus frekvencia : 200 KHZ merevlemez mérete Alkalmazás Alkalmazható mindenféle kis, illetve közepes méretű automatizálási berendezések, eszközök, mint például a gravírozás gép, sztriptíz gép, jelölés gép, vágógép, lézer gép, rajz készülék, orvosi berendezés, CNC szerszámgépek, automatikus közgyűlés berendezések, elektronikus berendezések, stb.
Szállítás
Amikor megrendelését, plase válassza ki a szállítási módot, illetve fizetni a rendje, beleértve a szállítás díja (kivéve a szállítás ingyenes). Meg fogjuk küldeni a tételeket belül a szállítási idő, ha a kifizetés megtörtént.
Tájékoztatjuk önt, ha kell változtatni, hogy más szállítási módot vagy a szállítási késedelem.
Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Mi igen nem téríti vissza vádat visszautasította szállítást.
A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.
Visszatér
Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek intheir eredeti feltételek. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia
Kínálunk the1 hónapos ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni,a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Visszajelzést
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyjon visszajelzést, 5 csillag, ha elégedett vagy a szintén a tételek vagy szolgáltatások.
Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.


Az áru paraméterei

Gazdaság Nyomaték:
720
tanúsítási:
CE
Jelenlegi Fázis / :
Egy 4.0
Modell Száma:
LCDA257S+LC57H2100
Fázis:
2
A lépés Szög(fok):
1.8
Típus:
Hibrid
Modell:
LCDA257S
Fázis:
2 fázis
Bemeneti Volatge:
20-50VDC
Bemeneti áram:
csúcs jelenlegi 6A (nem kell
Felosztása tartomány:
400-51200ppr
Jel feszültség:
5V-os (12V illetve 24V kell res
Impulzus formájában:
Impulzus+irány(alapérték) / d
Pulzus:
több mint 2,5 minket
Alrm kimenet:
Támogatás
Impulzus frekvencia:
200Khz

Jobban tetszik neked