• Kedvezmény
  • Újszülött
Automatikus Húzza Le a Fürkész Projektor Képernyőn 120 Colos 3D-s Mozi Elektromos Kivetítő Képernyő 4:3 Legjobb Ár Iskola Iroda

Automatikus Húzza Le a Fürkész Projektor Képernyőn 120 Colos 3D-s Mozi Elektromos Kivetítő Képernyő 4:3 Legjobb Ár Iskola Iroda

 
HUF 44955.00
HUF 42709.00

Elérhetőség
Készleten


===#==== Vezeték Nélküli Távirányító Kivetítőn =====#===
Elektromos képernyők a nagy tényező. Mi a jobb módja annak, hogy lenyűgözni a barátaid, mint leülni a házimozi nézni a hatalmas kivetítőn leereszkedik a mennyezet a érintse meg a gombot. Lenyűgöző!
Egy érintse meg a távirányítón, akkor eressze le a redőnyt, homályos a fények, s felfedik a filmek képernyőn, hogy élvezze a színházi tapasztalat az, hogy a kényelmet a saját otthonában. Hozzon létre az ideális hangulat, anélkül, hogy elhagyná a széket. Hozd a nagy filmes élmény minden alkalommal.
Elektromos vetítés, drágábbak, de ha telepítve lehet működtetni a kényelmes székre, vagy a dobogón a érintse meg a gombot, vagy a távvezérlőn. Sok elektromos képernyők kell vezetékes de több gyártó fejleszt plug-and-play verziók most azoknak, akik nem szeretnék, hogy a kemény-drót a képernyőn. Itt a chooice a 120 cm 4 3 tökéletes arány.
Megjegyzés : A motoros képernyő áll rendelkezésre a 110 V, hogy 120 V vagy 220 v-os 240 V.
Ha a rendelését, kérjük, hagyj üzenetet, amelyre szüksége van.
Köszönöm a támogatást.
=====#========== Specifikáció ========= ==#======
Megjegyzés : Képernyő mérete alapján a gyártók adatait, majd változhatnak.
Tűréshatárok typcially ± 2.6 mm / ± 1 inch
Tulajdonságok :
Méret : 120 inch (átlós )
Méret : 2.44x1.83meter (96x72 hüvelyk)
Képarány : 4 : 3
Stílus : wall mount & mennyezetre
Vetítési mód : a vászon előtt
Vezérlési mód : a RÁDIÓFREKVENCIÁS vezeték nélküli távirányító & gombra
Anyag : matt fehér
Feszültség : AC110 V ~120 V vagy 220 V ~240 V (kérem, hagyjon egy káosz, amely feszültséget kell)
Csomag : erős karton védelem
======#======== Termék Részletek ======= ==#=====
======#======= Telepítési Módszerek ====== ==#=====
======#========== Alkalmazások ========== ==#=====
======#======== Esetekben & Megoldások ======= ==#=====
======#======== Szállítási Csomag ======= ==#=====
======#======= Körülbelül Gyártó ====== =#=====
1 : Szállítás
1) a Csomag kerül kiszállításra követő 3 munkanapon belül a fizetési megerősítette, hogy a tömeges megrendeléseket lehet, késleltetett nap.
2) Kérjük, ellenőrizze a szállítási címet, beleértve Irányítószám, telefonszám. Ha bármi változás áll be, kérjük, tudassa velünk, mielőtt a befizetést.
3) nem Vagyunk felelősek semmilyen késedelem ideje alatt a szállítás miatt Egyéni Elszámolása az adott időjárási körülmények között, stb..
2 : Arról, Hogy Az Egyéni
1) általában kijelentem, kisebb szállítmány értéke az egyéni számla a célja, hogy megmentse az extra adókat, az ügyfelek számára, ha bármilyen különleges kereslet arról, hogy az egyéni számlán szereplő érték, vagy az ország egyéni követelmény, kérjük, tudassa velünk, a szállítás előtt, így tehetünk, hogy a legjobb az ön számára!
2) Ha vannak olyan behozatali vámok, adók&díjak az ország nem szerepel a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ezek a díjak a vevő felelőssége, ezért kérjük, ellenőrizze a helyi vámhivatal, hogy erősítse meg, amit ezek a többletköltségek lesz.
3 : Szolgáltatás Után
1) Ha az elemek bármilyen termelési probléma, lehet exchange 7 napon belül, a szállítás, valamint az összes tételt vissza kell állítani az eredeti állapotot, vevő köteles szállítási díjat vissza az elemeket, míg az eladó fizeti ujra szállítási díjat.
2) nem megengedett vissza, anélkül, hogy előbb kérő szám & kapcsolatba velünk.
4 : Visszajelzéseket & Értékelés
1) Fogunk dolgozni, barátságos, amíg elégedett nem lesz a teljes szolgáltatás. Őszintén reméljük, hogy te is 100% - os Pozitív Visszajelzés, teljes 5 Csillag.
2) Ha bármilyen okból nem elégedett a vásárlások, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben vagy kereskedelmi menedzser, vagy a vatera piacterén elhagyása előtt semleges vagy negatív visszajelzést. Kérlek, Ne hagyjatok 1, 2, vagy 3 csillagos, arra törekszünk, 5 csillag szolgáltatás, ami nagyon fontos lehet, valamint hasznos a hosszú távú üzleti. Előre is köszönöm.
"BARÁTSÁGOS KOMMUNIKÁCIÓ LEHET OLDANI A PROBLÉMÁT "


Az áru paraméterei

Anyag:
Matt Fehér
Modell Száma:
EP-120
Képernyő Típusa:
Képernyő Fal
Formátum:
4
Márka Név:
Kingprints
Hordozható:
No
Nyereség:
1.0
Stílus:
Elektromos
Méret Megtekintése:
2.44x1.83meter (96x72 hüvelyk)
Fekete határ:
40mm
Csomag:
Erős Karton
Alkalmazás:
Házi-Mozi/Iroda/Raktár/ 3D Támogatás
Távirányítóval:
Igen
Feszültség:
110V ~120V or 220V~240V (Please leave a messe for which you need))
Garancia:
12 months

Jobban tetszik neked