• Kedvezmény
  • Újszülött
3K Valódi szénszál FabricsTwill 200g/m2 Carbo Ruhával 1mX1m Kiváló Minőségű Autó Alkatrészek, Repülő Modellek

3K Valódi szénszál FabricsTwill 200g/m2 Carbo Ruhával 1mX1m Kiváló Minőségű Autó Alkatrészek, Repülő Modellek

 
HUF 5937.30
HUF 5343.00

Elérhetőség
Készleten

9.50 méter 3 K 100% Valódi szénszál Fabrics Twill 200g/m2 Carbo Ruhával 1m X1m Kiváló Minőségű Autó Alkatrészek, Repülő Modellek
Kedves barátaim,
Köszönjük a látogatását!
Mint egy átfogó gyári. Gyártunk magas teljesítményű, üvegszálas szövet. Fenntartjuk a széles körű üzleti kapcsolat számos országok, illetve régiók körül szövet, aramid szálak szövet, PE szövet, bazalt üvegszálas szövet bevonat, szövet, stb. Van egy száma, szabadalmak,gyerünk emberek, hajtsák a aleading positionin technológia, quanlity, kutatás-fejlesztés, marketing.
Van színes, magas minőségű carbon szövet oldalunkon, kérjük, ellenőrizze, megtalálja azt, amit szeretsz, küldünk neked 3 nap után a fizetés megerősítette.
(Ha 10 Nm-Es Küldünk Önnek A Ups,A Fedex, Vagy Más Kifejezett, Csak 3-10 Daysdelivery Idő, Ha Vásárolni, 1 Nm-Es, Akkor Elküldjük Önnek A China Post Regisztrált Air Mail, Az Is Kell, 15-30 Napban A Legtöbb Országban. )
Mi remélhetőleg élvezheti a bevásárló timefreely!
Üdvözlettel!
Jellemzői : Könnyű, nagy szilárdságú, magas modulus, fáradtság ellenállás, korrózió ellenállás, elektromos vezetőképesség, X-ray átható stb
Alkalmazások : A gép farka, meg a testet.autó motor,szinkronizáló,fedél,fender őr,díszítő alkatrészek stb. kerékpár váz,jármű
kerék,bibcock stb ütő,Alváz,bőr delimits hajó,Snowboard, a különböző modellek,sisak,Óra,toll,táska, valamint
bőröndök,Egyéb alkatrészek.
A következő két mondat nagyon fontos a vásárlók számára : 1. Mivel a súlya limit , a szövet kevesebb, mint 2 KG lesz tele a tekercs 0, 5 m szélesség küldött China Post Air Mail. De a fenti 2 KG, a ruhával fogja küldeni express 1meters szélesség. Felhívjuk a figyelmet, hogy az.
2.Milyen árat kellene írni a számlán feltüntetett Érték, a Vám -, meg fogjuk csinálni, mint a követelmény (ha nem mondja el az értéket.
akarom , akkor írjon egy értéket, mint a tapasztalat), de nem vagyunk felelősek semmilyen problémát, mert a rosszul megadott Érték.


Az áru paraméterei

Technics:
Szőtt
Anyag:
100% - Os Szén-Rost
Stílus:
- Kötésűt is
Funkció:
Nagy Szilárdságú
Szélesség:
100cm(will fold in the middle when shipping)
Minta:
Ragasztott
Termék Típus:
Szénszálas Szövet
Típus:
Szénszálas Szövet
Nem Szőtt Technics:
Szőtt
Kötött Típusa:
sző
Vastagság:
0,2 mm
Tömeg:
200gsm
szín:
Fekete
Technics:
Szőtt
Minta:
- Kötésűt is
Termék Típus:
Szénszálas Szövet
Csomagolás:
Dob Csomag
Raktáron:
raktáron
Előny:
Mi a szakmai gyár Szénszálas Szövet

Jobban tetszik neked