• Kedvezmény
  • Újszülött
SONGYUEXIA Felnőtt Jazz, Hiphop, Modern Tánc, Viselet Flitter Színpadi Ruhát, a nő flitterekkel pom-pom tánc costuems

SONGYUEXIA Felnőtt Jazz, Hiphop, Modern Tánc, Viselet Flitter Színpadi Ruhát, a nő flitterekkel pom-pom tánc costuems

 
HUF 2700.00
HUF 2187.00

Elérhetőség
Készleten


Szín különbség elkerülhetetlen, mert tétel képek készülnek a különböző háttérrel, vagy megtekinthető a különböző számítógép jelenik meg. Igyekeztünk a legjobb, hogy mutassa meg a képeket, a legtöbb hasonló a valós elemeket. Néha, lehet, hogy a szín különbség a között, hogy az elem megkapja a képet látni az online boltban. Hálásak lennénk, ha elfogadja a szín különbség nem adsz negatív visszajelzést. Köszönöm a megértését!
1. Ha kapott az elégedett elem, kérem, adjon nekem 100% - ban tökéletes, 5 csillag pontszámok a termék, illetve szolgáltatás. Azt fogják értékelni.
2.Ha nem elégedett a vásárlás bármilyen okból, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elmész a negatív visszacsatolás, vagy a részletes értékelés . Igyekszünk megoldani a problémát, majd hagyja, hogy egy boldog itt vásárolni. Köszönöm!
3.Azt hiszem, jó kommunikációs képes megoldani minden problémát, hozzon jó barátság.
1.Ellenőrizze, hogy a szállítási cím, irányítószám előtt figyelmesen fizetni. Fenntartjuk a jogot, hogy a díjat, a szállítási díjat újra visszatért elemek miatt kézbesíthetetlen rossz a cím.
2.Szükségünk van 2-10 munkanapon belül készítse el a parancs szerint a számos parancsot, minden nap.Kérem, értsék meg, hogy a késedelem miatt a nyaralás.
3.Nem tudjuk ellenőrizni a közlekedés kezeli a 3rd party,de a hajó, a csomagot a legelső pillanatban.
A vám, adók, díjak nem szerepelnek a tétel árát, illetve a szállítási költség. Ott a díjak vevő felelőssége. Pls, ellenőrizze az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a további költségek előtt licit vagy vásárlás.
Vám, díjak általában a szolgáltató által felszámított, a hajózási társaság, vagy gyűjteni, ha felveszi a tárgyat fel. Ezek a díjak nem előfordulhat, hogy a szállítási költségeket.
1.Ha kapott egy hibás elem, a vásárló 7 napon belül kézhezvételétől kérheti a visszatérítési vagy csere egy új.
2.Ha kapott egy rossz elem, Elemek vissza kell küldeni az eredeti, használt állapotban & biztosítania kell, hogy az eredeti dobozban csomagol.
3.Nem engedjük visszatérítési vagy csere miatt változtatta meg a véleményét. Kérjük, olvassa el a leírást, feltéve, mint egy útmutató, mielőtt ajánlatot. Miközben minden lépést tettek annak érdekében, hogy a hajó ki a megfelelő elemet, lesz alkalom, amikor megkapja elemek, amelyek különböző, a leírás. Ilyen esetben, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk azonnal, szóval lehet, hogy orvosolja a helyzetet. Az ön elégedettsége fontos számunkra, mi pedig érték a vállalkozás.


Az áru paraméterei

Méret:
S, M, L, XL, XXL, XXXL
Tánc Típus:
A Kínai Népi Tánc
Anyag:
Nylon
Modell Száma:
Fehér
Márka Név:
songyuexia
A nemek közötti:
Lányok

Jobban tetszik neked