• Kedvezmény
  • Újszülött
LCD Panel a CPU Ventilátor Fordulatszám szabályozó Hőmérséklet Kijelző 5.25 colos PC Ventilátor Sebesség Tartós Vezérlő Levegő-colded Ventilátor Vezérlő

LCD Panel a CPU Ventilátor Fordulatszám szabályozó Hőmérséklet Kijelző 5.25 colos PC Ventilátor Sebesség Tartós Vezérlő Levegő-colded Ventilátor Vezérlő

 
HUF 3877.20
HUF 3102.00

Elérhetőség
Készleten


Magas Minőségű 5.25 colos PC Ventilátor Fordulatszám szabályozó Hőmérséklet Kijelző LCD előlap
Sebesség Vezérlő Forró Eladó
Jellemzők :
100% vadonatúj, jó minőségű!
5.25 inch tökéletesen illeszkedik a pc-drive bay.
Fény LCD displayer, könnyen olvasható. A dátum szerepel
Három rendelkezésre álló hőmérséklet szonda, lehetővé teszi, hogy az értelemben, hogy a preferenciák. CPU/HD/SYS
3 csatorna, irányítani 3 rajongók.
Állítható riasztási 5-től 90 Fok.C
Ventilátor fordulatszám szabályozó
Hőmérséklet Mérés
A kezdeti állapotban a modul, nyomja meg a MODE, meg lehet változtatni a kijelző 3 féle hőmérséklet : CPU→HDD→RENDSZER→CPU -→..., a hatály : 0-99 Fok.C, pontosság : ±2 Fok.C
Be -, illetve Kikapcsolja a Riasztót
A kezdeti állapotban a modul, nyomja meg a RIASZTÁS C/F, lehet be-vagy kikapcsolni a riasztót.
Változás Hőmérséklet Kijelző Mód
A kezdeti állapotban a modul, nyomja meg hosszan (lenyomva tartva) RIASZTÁS C/F 3 mp-ig, akkor lehet változtatni ℃/℉ hőmérséklet kijelző módban van.
Ventilátor vezérlő
egy. A kezdeti állapotban, nyomja SEBESSÉG gombot, beállíthatja a ventilátor alacsony sebességű mód. Nyomja SEBESSÉG gombot kétszer változik közepes sebességű mód. Nyomja SEBESSÉG gombot háromszor fog változni, hogy a nagy sebességű módban.
b. A modul is lehet irányítani ventilátor sebesség szerint a hőmérséklet kapott információt az ÉRZÉKELŐ. Magasabb hőmérsékleten, a ventilátor sebesség gyorsabb lesz.
Vége-hőmérséklet riasztás
Az alapértelmezett hőmérséklet CPU,HDD,SYS : CPU, 70℃; HDD, 50 Fok.C; SYS, 60 Fok.C. A felhasználó beállíthatja ezeket a hőmérséklet az ön igényei szerint( csak 5-90 Fok.C). Akkor viszont a csengőt megnyomva minden keystoke.
Idő kijelzés
Ez idő kijelzése 24 órás formátumban történik. Ez is megjelenítés naptár.
Bemutatkozás kezelő
1). Idő beállítása
egy. be az évet : a hosszú nyomja meg a MODE gombot 3 másodpercig→év karakter twinkles→nyomja meg a RIASZTÁS C/F be az évet.
b. állítsa be a hónapban : hosszan nyomja meg a MODE gombot 3 másodpercig,→majd nyomja meg a MODE gombot egyszer →hónap karakter twinkles→nyomja meg a RIASZTÁS C/F meghatározott hónap.
c. dátum : hosszan nyomja meg a MODE gombot 3 másodpercig,→majd nyomja meg a MODE gombot kétszer →dátuma karakter twinkles→nyomja meg a RIASZTÁS C/F beállított dátum.
d. állítsa be az órát : a hosszú nyomja meg a MODE gombot 3 másodpercig,→majd nyomja meg a MODE gombot háromszor →óra karakter twinkles→nyomja meg a RIASZTÁS C/F állítsa be az órát.
e. állítsa perc : hosszan nyomja meg a MODE gombot 3 másodpercig,→majd nyomja meg a MODE gombot négyszer →perc karakter twinkles→nyomja meg a RIASZTÁS C/F a perc beállításához.
2).Ébresztés beállítása
egy. állítsa be az órát : a hosszú nyomja meg a MODE gombot 3 másodpercig,→majd nyomja meg a MODE gombot ötször →óra karakter twinkles→nyomja meg a RIASZTÁS C/F állítsa be az órát.
b. állítsa perc : hosszan nyomja meg a MODE gombot 3 másodpercig,→majd nyomja meg a MODE gombot hatszor →perc karakter twinkles→nyomja meg a RIASZTÁS C/F a perc beállításához.
3).Riasztás hőmérséklet-beállítás
egy. CPU : hosszan nyomja meg a MODE gombot 3 másodpercig,→majd nyomja meg a MODE gombot hétszer →CPU hőmérséklete karakter twinkles→nyomja meg a RIASZTÁS C/F állítsa a CPU hőmérséklete.
b. HDD : a hosszú nyomja meg a MODE gombot 3 másodpercig,→majd nyomja meg a MODE nyolc alkalommal →HDD temp karakter twinkles→nyomja meg a RIASZTÁS C/F meghatározott HDD temp.
c. SYS : hosszan nyomja meg a MODE gombot 3 másodpercig,→majd nyomja meg a MODE kilencszer →SYS temp karakter twinkles→nyomja meg a RIASZTÁS C/F állítva SYS temp.
Műszaki adatok :
Szín : Fekete
Méret : kb. 149 mm x 76mm x 42mm
Nettó Súly : 163g
A Csomag Tartalmazza :
1 x 5,25" - es PC Ventilátor Fordulatszám szabályozó a Hőmérséklet Hőmérséklet Érzékelő LCD-Panel


Az áru paraméterei

Csomag:
Igen
Vonalak:
Egyik sem
Modell Száma:
ventilátor fordulatszám szabályozó
Hűtőborda Anyaga:
Réz & Alumínium
Típus:
Rajongó
Alkalmazás:
Processor
Ventilátor Méret:
kb. 149 mm x 76mm x 42mm

Jobban tetszik neked