• Kedvezmény
  • Újszülött
Liyuan 50 Színek Polimer Agyag Állítsa a [emeletes] Színes Modellező Agyagot Playdough a Szerszám Készlet díszdobozban Gyermek 1000g/35.27 oz

Liyuan 50 Színek Polimer Agyag Állítsa a [emeletes] Színes Modellező Agyagot Playdough a Szerszám Készlet díszdobozban Gyermek 1000g/35.27 oz

 
HUF 19974.60
HUF 7390.00

Elérhetőség
Készleten


Funkció :
Dupla Réteg Doboz : Kényelmes tárolási polimer Agyag,Doboz fogantyú könnyen hordozható.
Safty Anyag : Nem mérgező, Környezetbarát , Élénk Színű, Polimer Agyag
Könnyen Forma : kanyarban, túlzás, nagyon puha, smoth, Nem Ragadós
50 DIY Színes Agyag Készlet 50 Blokk Agyag,Agyag Eszközök ,bemutató,a leginkább költség-hatékony, díszdobozban.
Multi-country minőségi tanúsítvány : Amerikai ASTM az Európai Unió CE,SGS felismerés.
Jó a Főtt (hideg víz, fűtött forrni, majd tovább 10-20 perc), vagy Csupasz Módszer (sütő beállított hőmérséklet a 110-150 fokra, majd süssük 10-15 perc).
Csomag tartalmazza :
1 X50 Színek Polimer Agyag
1x Tutorial
Néhány Kiegészítők, eszközök
Hogyan kell használni az agyag :
Hely, rá egy fólia lap vagy kerámia cserép, valamint a központ egy háztartási sütő, előmelegített 120-130 ° C(248-266 ° F) 30 percig. Óvatosan mozgassa a sütőből, majd hagyjuk kihűlni. Sütési idő változhat agyag vastagságú általános szabályként lehetővé teszi, 30 perc sütési idő minden 6min vastagsága. Megjegyzés : célszerű sütni egy teszt ace sütés előtt a művészi munkát.Edzett agyag elfogadják egymást követő rétegek agyagos át lehet rebaked. Egyszer edzett lehet edrilled, csiszolva, vágjuk ki van festve, mosható, szappanos vízzel. Boltban nem használt agyag, hűvös, sötét ace tartsa becsomagolva, légmentesen záródó edénybe.
Biztonsági Irányelvek :
1.Fulladásveszély Apró alkatrészeket. Nem a 3 év alatti gyermekek.
2. Munka közben a nyers polimer agyag, vigyázzon, hogy ne dörzsölje a szemét. Mossa meg a kezét, gyakori, főleg evés előtt.
3. Mindig sütök polymer clay egy szobában, kiváló szellőzés. Hagyjuk legalább egy ablakot használja, ventilátor fújja a füstöt, távol a munkát a területen.
Figyelmeztetés : ne használja a mikrohullámú gyógyítani polimer agyag. Normál sütési a megfelelő hőmérséklet egy kis mennyiségű füst keletkezik. Vigyázz-sütés, magasabb hőmérsékleten lehet a következménye kiterjedt füstölgő el kell kerülni, azonban ezek a gáz nem mérgező.
Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen problémája. Li Yuan Szolgáltatás próbálja a legjobb, hogy segítsen.


Az áru paraméterei

Figyelmeztetés:
Nem Eszik
A nemek közötti:
Unisex
Típus:
Színes Agyag
Modell Száma:
LY-O-50
Márka Név:
LIYUAN
Korosztály:
> 3 éves
A Gyurma Színét Száma:
50 szín
Összege színű gyurma:
50 szín

Jobban tetszik neked